A Közbeszerzési Értesítő legutóbbi száma szerint az ajánlatkérő azzal indokolta a hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos eljárást, hogy az ellenszolgáltatás összege magas, a szolgáltatások műszaki tartalma bonyolult, az egyes szolgáltatások megnevezése, tartalma szolgáltatónként eltérő lehet, ezért azokat a tárgyalásokon lehet tisztázni.

Az eljárás lefolytatásának eredményeképpen megkötendő szolgáltatási keretszerződés egyes feltételei - különös tekintettel az ellenszolgáltatás összegére, a műszaki tartalomra - csak az ajánlattevőkkel folytatott tárgyalások során voltak véglegesíthetők.

A feladat mobil távközlési szolgáltatás volt 2240 előfizető részére 2012-ig, de az előfizetők számát az ajánlatkérő 40 százalékkal emelheti. Emellett hálózati szolgáltatás-hozzáférési pontot kell biztosítania a szolgáltatónak hat helyszínen.

A Magyar Telekom Távközlési Nyrt. és a Pannon GSM Távközlési Zrt. tett ajánlatot. A tendert az előbbi nyerte nettó 491 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!