Az index 21 668 ponton állt háromnegyed órával a nyitás után. A zuhanásban a Mol és az OPT járt az élen, az olajpapír 600 forintos esés után 21 100 forinton, a bankrészvény pedig 240 forinttal lejjebb 7790 forinton állt. A Richter már több mint ezer forintot esett és 36 600 forinton forog, az Egis pedig 18700 forintot ér. A BorsodChem 2240 forinton cserélt gazdát, ami szintén több mint 2 százalékos visszarendeződés. A MTelekom viszont egyelőre megúszta, mindössze 10 forinttal, 990 forintra süllyedt a kurzus.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!