A hét első két napját jellemző, szinte általános referenciahozam-csökkenés után szerdán a rövid oldalon 1-5 bázisponttal tovább apadtak a benchmarkok, míg az éven túli lejáratoknál 5-7 bázispontos növekedés történt. Csütörtökre annyiban változott a helyzet, hogy minden fronton emelkedtek a referenciaértékek, éven belül 1-4, éven túl 6-10 bázisponttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!