Hozamemelkedéssel ért véget a hét

Hétvégi hangulatban telt a hét utolsó kerekedési napja a másodlagos állampapírpiacon, a referenciahozamok a legtöbb futamidőben emelkedtek, jellemzően 1-3 bázisponttal. Az ötéves államkötvények esetében a benchmark 5, a tízéveseknél 7 bázisponttal lett magasabb, míg a hároméveseknél 1 bázispontos csökkenés történt - derül ki az Államadósság Kezelő Központ tájékoztatójából.
Ádám Viktor, 2002. június 14. péntek, 16:26

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK