A Humet Rt. tegnap este arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy a Felügyelet mintegy 700 ezer forintot emelt le a társaság bankszámlájáról. A Humet vezetése úgy gondolta, hogy ez a tény nagyban befolyásolja a részvényárfolyamot, ezért a hír nyilvánosságra kerüléséig a kereskedés felfüggesztését kérte a BÉT-től. A papírok kereskedése így nyitás óta áll, ám az erre vonatkozó BÉT-közlemény csak fél 10 után jelent meg a tőzsde honlapján.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!