Így ébredt a forint a Fidesz győzelemre

Korareggel erősödött a forint a Fidesz elsöprő önkormányzati választási győzelmének másnapján.
NAPI, 2010. október 4. hétfő, 08:01
Fotó:

Minimálisan erősödött a forint hétfőn korareggel a bankközi devizapiacon, egy euróért 273,7 forintot, egy dollárért 198,97 forintot adtak. A svájci frank árfolyama egy forinttal került lejjebb, 203,8 forintba került reggel az alpesi deviza.


A nagyobb mozgásokra vélhetően még várni kell, míg az aktívabb kereskedés elindult a piacon.

Egyes szakértők szerint a kormány a választások után sem siet felújítani a tárgyalásokat az IMF-el. A piac eközben több elemzés szerint is arra számít, hogy a választások után a kormány döntő fontosságú bejelentéseket tesz.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.10.04 10:06

Hullik az EUR szakad a Dax, megint felesleges a forint árfolyamát belekeverni a választásokba mert alig van hozzá köze, kb. úgy 5 percig érdekelte a befektetőket, hogy ki lesz a pogármester Bp.-n...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html