Így reagált a forint a várva-várt döntésre

Enyhén belevettek a forintba az ECB tender kihirdetését követően, jelentős szintet azonban egyelőre nem tört át az árfolyam.
NAPI, 2012. február 29. szerda, 12:02
Fotó: Napi.hu

Kissé erősödött a forint az Európai Központi Bank (ECB) bejelentését követően, amely szerint a vártnál több, 529 milliárd eurónyi friss forrást biztosítanak az európai bankrendszer számára a hosszú távú refinanszírozási program (LTRO) második körének keretében. Az euró árfolyama egészen 289 forintig csökkent a bankközi devizapiacon, ez a szint azonban megakasztotta forint további erősödését.

A grafikon a közvetlenül a grafikonból való kereskedést lehetővé tévő Alfatrader grafikonrajzoló programjával készült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK