Így sikerült a Duna House részvényjegyzése

Lezárult a Duna House Holding Nyrt. nyilvános és zártkörű részvény-értékesítése, amelynek keretében a magánbefektetők és intézmények jegyzési áron összesen 3,3 milliárd forint értékben nyújtottak be vásárlási igényt - adta hírül a társaság.
MTI, 2016. október 28. péntek, 15:15
Fotó: Napi.hu

A nyilvános részvényértékesítés keretében 1190 befektető adott le érvényes jegyzést.

A zártkörű értékesítés keretében számos jelentős intézményi befektető adott le jegyzést. A társaság részvényeinek végső árát az értékesítő részvényes és a vezető forgalmazó 3960 forintban határozta meg - közölte a cég.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK