Importalapokat kínál a Groupama

Nem jelent többletköltséget a befektetés.
Nagy László Nándor, 2006. december 6. szerda, 11:24
Fotó:

Magyarországon elsőként a unit-linked biztosítások mellé külföldről menedzselt befektetési alapokat is kínál a Groupama Biztosító. Francois Maresquier, a biztosító vezérigazgatója elmondta, hogy a felügyelettől november 16-án kapott beleegyezés nyomán ügyfeleik decembertől az anyacég befektetési alapkezelőjének 3 eszközalapja közül választhatnak portfoliójukba. A Groupama Asset Management 74 milliárd euró értékű vagyont kezel 250 alapban, amiből 100-at értékesítenek. Marczi Erika, az életbiztosítási üzletág vezetője szerint a vagyonkezelési mköltségekben nem jelent változást, ha valaki a Franciaországban kezelt eszközalapba kíván fektetni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK