Impozáns árbevétel-növekedés, de veszteség az econetnél

Az econet.hu Informatikai Rt. január és szeptember között 131,968 millió forint nettó árbevétel ért el, a társaság mérleg szerinti vesztesége pedig 207,518 millió forintot tett ki - derül ki a vállalat magyar számviteli szabályok szerint készített, nem auditált harmadik negyedéves gyorsjelentéséből. A társaság az első félévben még csupán 54,242 millió forintos nettó árbevételt regisztrált, és 175,354 millió forintos veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.
Kolozsi Pál, 2001. november 14. szerda, 09:00
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK