A Futómű üzletágtól negatív, Alkatrészgyártó és a Jármű üzletág üzletágtól pedig pozitív üzemi eredményt vár a vezetés. A menedzsment bemutatta a cég ingatlanstratégiáját: ennek keretében elkülönítették a termeléshez szükséges és a hasznosításra váró ingatlanokat. Összesen 70 hektárnyi ingatlan vár érétkesítésre, hasznosításra. Ebből 43 hektárt tesz ki a legértékesebb Győr belvárosában fekvő terület, amelyen az Engel ingatlanfejlesztő céggel közös projekt keretében jön létre Győr új városrésze. A Rába árbevétele az ingatlanberuházás nyomán négyzetméterenként minimum 10 ezer forinttal vagy a felépülő ingatlanokból származó összeg 11 százalékával növekszik. A beruházás 4 fázisban valósul meg várhatóan 8 év alatt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!