Ismét lehet kereskedni a Wing kötvényeivel

Az MNB visszaállította a társaság kötvényeinek tőzsdei kereskedését.
Domokos Erika, 2017. június 6. kedd, 12:05
Fotó: Napi.hu

A Wingholding Zrt. 2017. május 31-én megtartotta közgyűlését, amelyen megerősítették és elfogadták a 2016-os év éves beszámolóját és konszolidált pénzügyi kimutatását. A Wingholding teljesítette az MNB által kért intézkedéseket, így a vállalat kötvényeinek felfüggesztett forgalmazását az MNB június 2-i határozatával visszaállította - közölte a vállalat.

A társaság mint új kibocsátó a magyar tőkepiacon kiemelten kezeli a transzparens működést, és elkötelezett amellett, hogy a befektetők részére megfelelően és szabályszerűen biztosítsa a jogszabályokban előírt információkhoz való hozzáférést - hangsúlyozta a társaság közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK