Itt az alja az OTP-nek?

Hiába Amerikában a pánikszerű eladási hullám Ázsia rezignáltan esegetett itthon pedig már semmilyen esés nem várható.
NAPI Online, 2009. március 3. kedd, 08:53
Fotó:

Tegnap már látszódott, hogy előrébb vagyunk az esésben, mint a fejlett piacok, vagyis már nem tudtunk úgy esni, most ők következnek - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. A fejlett piacok elmaradásban vannak, miközben lehet, hogy rosszabb helyzetben vannak mint mi - tette hozzá.
Az OTP tegnap a nagy ijedelem közepette már nem esett, ráadásul elég sok célár ezen a mostani szinten helyezkedik el, úgyhogy lehet, hogy az OTP-nek itt az alja - mondta Káplár.
Amerikában még jónéhány bankot be lehet terelni a védőháló alá, de nálunk már nincsen kit likvidálni. Mind a négy papírunk magára talált, ami az eladó tételek megfogyatkozására utal.
Az OTP-vel is kapcsolatos hír, hogy a kormány a bajba került hitelekre készfizető kezességet vállal. Ez is pozitív, ami támogathatja az OTP árfolyamát. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK