Itt az IEB-vételi ajánlat!!!

Több mint egy órával azután, hogy a BÉT-en három napra felfüggesztették az IEB-papírok kereskedését, nyilvánosságra került a bank 32,5 százalékát birtokló SanPaolo nyilvános vételi ajánlata.
NAPI Online, 2003. február 25. kedd, 15:40
Fotó:

Az olasz SanPaolo-IMI Spa és leányvállalata, a San Paolo IMI Internazionale Spa igazgatósági ülésén elfogadták, hogy a SanPaolo-IMI Internazionale Spa nyilvános vételi ajánlatot tegyen az Inter-Európa Bank Rt. összes részvényére - tette közzé az IEB a BÉT honlapján. A közlemény a felajánlott árról nem tesz említést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK