Kolba Miklós, az ING tradere ennek kapcsán elmondta,semmi nem indokolja a forinterősödést. Nem jelent meg olyan komment, ami támogatná ezt a folyamatot. Ha mindenképpen okot kell találni, akkor az a zloty lehet: elképzelhető, hogy a lengyel deviza izmosodása húzza magával a forintot. A dollár közben erősödött az euróval szemben a nemzetközi piacokon, délután fél 2-kor 1,1720 forintot adtak egy dollárért, szemben a tegnap esti 1,18-as árfolyammal. Ennek megfelelően a zöldhasút 212 forint körül jegyzik a bankközin.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!