Elemzők továbbra is kivárnak, hiszen nem tudják, mi történik majd a Közel-Keleten és Közép-Ázsiában az amerikai merényletek után, és az USA gazdasági helyzete sem ad okot a túlzott nyugalomra. Mindenesetre a japán intervenciónak sikerült a kritikus 117 jenes árfolyamról 118 fölé emelni a dollárárfolyamot szerdán reggel. délelőtt viszont a talibán vezetők kihívó nyilatkozatai, amelyek az afgán konfliktus esetleges kiszélesedését sejtetik, ismét 117,60-ra módosították a kurzust.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!