Javított a Mol és az OTP is

A szerdai és a csütörtöki veszteségek után felfelé korrigált a Mol és az OTP is.
Napi.hu, 2014. június 27. péntek, 17:37
Fotó: Napi.hu

Az egész nap pluszban tartózkodó BUX a végén még hajrázott egyet, a 18 729,39 pontos záróérték 1,2 százalékkal múlta felül a csütörtökit.

A szerdai és a csütörtöki fájdalmas veszteségek után felfelé korrigált a Mol és az OTP: az olajpapír 2,3 százalékkal 12 200, a bankrészvény 1,0 százalékkal 4422 forintra drágult. A Mol a csütörtöki, közel 15 milliárdos forgalomhoz képest jóval kisebb, nem egészen 3 milliárd forint összesített kötésérték mellett javított.
A másik két vezető papír szintén erősödött, a Telekom 1,2 százalékkal 347, a Riczter 0,5 százalékkal 4298 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK