A múlt heti szinte folyamatos lejtmenetetet követően további veszteséggel rajtolt a BUX, és a nyitás utáni emelkedés is kérészéletűnek bizonyult. Délelőtt a mutató 22 ezer pont alatt mozgott, de kora délutánra javult a helyzet: egy óra tájban 0,5 százalékos mínusszal 22 130 pontnál járt. Az OOC ománi olajtársasággal együttműködési szerződést aláíró Mol részvényei 0,1 százalékkal 22 875 forintra kúsztak fel. (Az ománi állami cég a megállapodás keretében 8 százalékos Mol-paketthez jut.) A Telekom 0,4 százalékkal 818 forintra jött föl, a Richter 0,2 százalékkal 36 505 forintra javított. Az OTP 2,3 százalékra mérséklődő mínusszal 6350-en cserélt gazdát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!