Pedig optimizmusra adott okot, hogy a New York-i határidős olajár áprilisra 53 és fél dollár közelébe süllyedt, igaz, makrofronton csalódást jelentett a vártnál több friss munkanélküli. Az olaj árfolyamának mérséklődése sem segíthetett azonban a Delta Airlines részvényén, miután a légitársaság tekintélyes veszteséget prognosztizált saját maga számára 2005-re. A techszektorban az Intel tőzsdezárás utánra időzített negyedéves előrejelzése okozott némi idegességet. A kihozott számok végül kellemesre sikeredtek, az eladások prognosztizált növekedése ráadásul az iparág többi szereplőjének szempontjából is kedvező lehet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!