A gyorsjelentés szövege alapján ez a beszámoló egy új kezdet első beszámolója. Az eredménykimutatásban 2007 első negyedévében mintegy 152 millió forintos árbevétel, és 37 millió forintos adózott eredmény szerepel. Előbbi érték négyszeres, utóbbi kétszeres növekedést jelent a bázisidőszakhoz képest, igaz, a gyorsjelentésben is olvasható, hogy az előző év nem megfelelő viszonyítási alap.

A javulás legfőbb oka, hogy a cég megvásárolta a HUMET-PBC-North America Inc. nevű vállalat többségi részvénycsomagját és így ennek a vállalatnak a beszámolóját konszolidálta.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!