Az összesített európai beszerzési menedzserindex márciusban is csökkent, de a visszaesés sebessége csökkent. A DAX 30 index 0,9 százalékos emelkedést, a CAC-40 és az FTSE 100 pedig nyitóértékéről alig elmozdulva 0,1, illetve 0,2 százalékos mínuszt produkált délelőtt. A bankpapírok közül az UniCredit és a Societe Generale 5,1, az RBS 13,5 százalékos növekedést mutat. A BMW folytatta menetelését 6,3 százalékig, a Daimler pedig 7,6 százalékos emelkedésig. Ugyanígy nem állt meg a Novo Nordisk zuhanása sem, 10,7 százalékos mínuszig jutott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!