Jelzálogon bukik a forint

Lejtőn kezdte a kereskedést a forint.
NAPI Online, 2007. szeptember 17. hétfő, 10:14
Fotó:

A bankközi piac mai nyitásakor még 254 forint körül jegyezték az eurót, majd gyengülni kezdett a magyar fizetőeszköz. Tíz óra tájékán 255,20 forintnál járt a közös európai pénz kurzusa - számolt be a reggeli eseményekről Geszti Pál, az ING szakembere, hozzátéve: a forintgyengülés a brit jelzálogpiaci szereplő, a Northern Rock nehéz helyzete kapcsán a nemzetközi piacokon kialakult bizonytalansággal magyarázható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK