EUR/USD
Az EUR/USD grafikonja csökkenő trendben mozog, melynek leért az alsó trendvonalához. Itt a 4 órás grafikonon találhatunk egy támaszzónát is 1,2880 és 1,2860 között. A grafikonra ráillesztve a 14-es periódusú RSI-t, pozitív divergenciát láthatunk. Így most akár egy szűk stoppal vételt is megfontolhatunk.

EUR/USD 4 órás grafikon

Kereskedjen Ön is közvetlenül a grafikonból az Alfatrader Trading Station rendszerében.

EUR/JPY
Az euró és a japán jen keresztárfolyamának órás grafikonján egy szép, szűkülő alakzatot láthatunk, melynek az alsó szárát a 102,95 környékén elhelyezkedő támaszzóna nyújtja, míg a felső szárát a csökkenő csúcsokra húzható trendvonal adja.

EUR/JPY órás grafikon

Készítse el Ön is a saját elemzéseit az Alfatrader Trading Station II-es platform grafikonrajzolójában.

A cikk saját szolgáltatást népszerűsít!

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!