Egy százalék pluszban ragadt röviddel dél után a BUX index, ez nagyjából a nyitás után elért értéknek felel meg. Az index 21 472 ointig kapaszkodott fel délelőtt, az emelkedésből a Magyar Telekom kivételével minden részvény kivette a részét.

Az OTP papaírjaival 5070 forinton kereskednek, ez 70 forinttal magasabb a pénteki záróárnál. A Mol részvényei 355 forinttal magasabban, 18 055 forinton cserélnek gazdát. Magához tért a nap elején még gyengélkedő Richter, 45 675 forintig kúszott fel árfolyama, ez 265 forintos emelkedésnek felel meg. Az Egis is követte felfelé, 18 945 forintra ment fel árfolyama.

A Magyar Telekom 10 forintot esett, 642 forintra. A nap nyertese eddig a minimális forgalom mellett 12 százalékkal dráguló Linamar lett, a részvények jegyzése már 2200 forinton jár. A forgalom igen alacsony, kevesebb, mint 6 milliárd forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!