Jó vétel az Állami Nyomda a Concorde szerint

A Concorde Értékpapír elemzői szerint az Állami Nyomda jelentése megfelelt a vártnak, továbbra is jó befektetés lehet a papír.
NAPI, 2009. augusztus 13. csütörtök, 12:01
Fotó:

A várakozásoknak megfelelő második negyedéves jelentés alapján fenntartja a papírokra számotl fair értéket a cég elemzője, amely 1016 forint. A társaságnál zajló folyamatok alapján a legjobb magyar kispapírnak atrtaják a részvényt, a cég defenzív üzleti modellje, osztalékhozama és jövőbeni kilátásai miatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK