Vaszkó Szabolcs, az Erste Befektetési Zrt. üzletkötője szerint a szerdai negatív nemzetközi hangulat megfordul csütörtökön. A piacok várják az Európai Központi Bank (RKB) délutáni kamatdöntését, valamint az azt követő bejelentéseket. Így ez a várakozás határozza majd meg a BÉT-en is a befektetői hangulatot, délutánig várhatóan az iránykeresés és a kivárás dominál, de enyhe emelkedés jöhet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!