Az adat következtében a dollár azonnal gyengülni kezdett, míg a részvénypiacok és a kötvénypiac is felfelé vette az irányt, miután a keddi kamatemelésre még kevesebb esélyt lát a piac. Figyelmen kívül marad azonban, hogy a munkabérek az elmúlt hónapban várakozáson felüli növekedést mutattak, mely az egészséges fogyasztói bizalmat biztosítja, az inflációt tovább növelve. A keddi kamatdöntés eredménye tehát továbbra is kétséges, az emelés kiárazása felelőtlen.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!