A vezető részvények mind emelkedéssel indították a napot, ám ekkorra már vegyessé vált a kép. Az emelkedést a Magyar Telekom vezette, miután a részvényei 1,1 százalékkal 473 forintra drágultak.

Emellett a Mol 0,1 százalékos emelkedést követően 3094 forintnál járt, az OTP 0,1 százalékkal 10 980, míg a Richter pedig 0,2 százalékkal 6765 forintra erősödött. (Így indított a forint)

A kép forrása: BÉT

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!