Jól indította a hetet Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX a hetet egyből a pluszos zónában kezdte, 0,9 százalékos erősödéssel 21 663 pontnál mozog.
Napi.hu, 2015. június 22. hétfő, 11:22
Fotó: Reuters

A vezető indexek mind emelkedtek, a legnagyobb mértékben, 1,7 százalékkal az OTP erősödött, részvényei 5400 forintot értek. A Mol 0,4 százalékos drágulás után 14 300 forintnál ingadozott. A Magyar Telekom 1 százalékkal állt a pénteki záróértéke felett, papírjai 405 forintot értek. A Richter 0,5 százalékkal állt a nyereséges zónában, ami 4282 forintos részvényárat jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK