Jól indult a kedd Budapesten

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe erősödéssel indította a hét második kereskedési napját.
Napi.hu, 2015. december 15. kedd, 10:11
Fotó: Napi.hu

A BUX délelőtt 10 óra után 23 135 ponton állt, ami a legutóbbi záró értékéhez képest 0,6 százalékos emelkedés. A vezető részvények a Magyar Telekom kivételével erősödtek a hétfői záráshoz képest.

A Mol 0,2 százalékkal 13 770 forintra erősödött. Az OTP-részvények ára 1,2 százalékkal 5735 forintra nőtt. A Magyar Telekom árfolyama nem változott. A Richter-papírok árfolyama 0,6 százalékkal 5306 forintra nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK