Jól indult a nap Budapesten

Emelkedik a Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója fél órával a nyitást követően.
Napi.hu, 2013. október 28. hétfő, 09:35
Fotó: Napi.hu

A BUX fél tíz körül 18 910 ponton, közel fél százalékos pluszban tartózkodott a kereskedés első fél óráját követően. A vezető papírok között a legnagyobb forgalmat bonyolító Richter több mint fél százalékkal 4205 forintig drágult, az OTP 4501 forinton stagnált, a Mol valamennyivel nagyobb mértékben kereken 15 ezer forintig emelkedett, az Mtelekom 297 forinton stagnált, az Egis árfolyama pedig egy-két tized százalékkal 27 755 forintig ereszkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK