A délelőtti órákban a hétfői erősödés után némileg visszagyengült a magyar deviza, és egy euróért 281,60 forintot adtak.

Csajbók Róbert, az ING bank devizapiaci üzletkötője szerint kedden 280,50 és 282,70 közötti sávban mozoghat az euró/forint kurzusa.

A dollárt kedden délelőtt 212,14 forinton jegyezték 1,3220 dolláros euró árfolyam mellett. Csajbók szerint az euró/dollár kurzusban nagy változás nem várható, az árfolyam várakozásai szerint 1,33 alatt marad.

A svájci frankért 205,60 forintot adtak, az alpesi deviza árfolyama az euróval szemben 1,3710 körüli szintig gyengült a délelőtti órákban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!