Karácsony előtt lesz a várva várt MTelekom-közgyűlés (bővített)

A Magyar Telekom igazgatósága december 21-ére közgyűlést hív össze - közölte a távközlési társaság.
NAPI Online, 2006. november 17. péntek, 13:25
Fotó:

A részvényesi találkozón a tulajdonosok a tavalyi pénzügyi beszámolóról és az osztalékfizetési javaslatról tárgyalnak majd.

A Concorde Call a hírt értékelve arról ír: bár a részletek nem ismertek, elképzelhető azonban, hogy a társaság még mindig nem jutott előrébb az osztalékfizetés ügyében. A közgyűlés összehívásáról megjelent hír mindenesetre lökést adott a távközlési papír árfolyamának, nagy forgalom mellett 980 forintról 1010 forintig szaladt, ám később korrigált. Délután fél kettőkor 987 forintnál járt a jegyzés, ami 0,8 százalékos gyengülést jelent a tegnapi záráshoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK