USD/JPY
Az USD/JPY keresztárfolyama sokat esett az utóbbi néhány napban, mely meg is figyelhető az órás grafikonon. Az árfolyam mozgásában megfigyelhetjük, ahogyan el-el rugaszkodik a 79,7-es támaszvonaltól, melynek a visszatesztelésekor akár vételi pozíciót nyithatunk igen szűk stop lehetőséggel

USD/JPY órás grafikon

Az amerikai dollár erősödését, valamint gyengülését az Alfatrader kereskedési rendszerében kedvező díjak mellett tudja lekereskedni.

USD/HUF
A forint sokat erősödött az utóbbi 1 hétben a főbb devizákkal szemben, mely azonban nem bizonyult hosszú távon tarthatónak és a hétvégére visszacsúszott. Most pedig egy csökkenő trendvonal tetejéhez érkezett, ahonnan újra erőt meríthet a forint és tovább emelkedhet.

USD/HUF órás grafikon

A grafikonból kereskedés élményét Ön is megtapasztalhatja az Alfatrader szolgáltatásunknál.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!