A Synergon Informatika Rt. két új vezetői pozíciót hozott létre. A kereskedelmi igazgatói posztra Stark János került, aki korábban az ICL ügyvezető igazgatója, azt megelőzően pedig a Sun Microsystems ügyvezető igazgatója volt. A szakmai területért - az Infrastruktúra Business Line-ban Chief Architect pozícióban - Hoffmann Miklós felel, aki idáig a Siebel Systems Magyarországnál dolgozott, mint senior sales consultant, korábban, 1994-től pedig a Compaq Computer Magyarország Kft. termékmenedzsere volt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!