Az euró tegnap délután óta magához tért a dollárral szemben, az EUR/USD árfolyama újra az 1,26-os szint fölé emelkedett. A kedvező nemzetközi környezetben a forint is erősödik. A kedd reggeli órákban a 284,50-es szint körül forogtak az euróval szembeni jegyzések. A legutóbb május elején járt ilyen erős szinteken a hazai fizetőeszköz, vagyis két hónapos csúcsról beszélhetünk. Egy dollárért 225 forintot kérnek a bankközi devizapiacon, míg a svájci frank kurzusa a 236-os szintig süllyedt le.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!