A BayernLB, München német pénzintézet mandátumot kapott 100 millió euró összegű középlejáratú hitel szervezésére a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. (MKB) részére. A kedvező fogadtatás következtében jelentősen túljegyezték a hitelt, így 200 millióra emelték összegét. A hitel típusa középlejáratú szindikált hitel, futamideje (nettó) 5 év, a kamatfelár 25 bázis pont az Euribor felett. A szindikált hitelt 6 ország 14 bankjából álló konzorcium bocsátja az MKB rendelkezésére. A 200 millió euró hitelfelvétel hozzájárul MKB hitelezési tevékenységének bővítéséhez.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!