Kevesebb mint 225 forintot ér egy dollár

Az euróval szemben közel négyéves mélyponton jegyzett dollárért kevesebb mint 225 forintot kell adni a bankközi devizapiacon, az euró pedig 245,10 forinton áll - közölte a NAPI Online-nal az ING Bank üzletkötője.
Kolozsi Pál, 2003. március 4. kedd, 09:40
Fotó:

A nap elején kis mértékben gyengült, majd pedig enyhén visszakorrigált a forint árfolyama, az euró így jelenleg 245,10/30 forinton forog, ami 11,2 százaléknak felel meg a sáv erősebbik oldalán. Tegnap 11,25 százalékon zárt a forint az euróval szemben. Az árfolyam-mozgások technikai jellegűek.

Az utóbbi hónapokban megszokotthoz hasonlóan a mai magyar makrogazdasági adatoknak nem volt hatása a bankközi devizapiacra. A negyedik negyedéves beruházási és GDP-adatok nem keltettek meglepetést a befektetők körében - mondta Kolba Miklós, az ING Bank szakértője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK