Kiderült, mikor kezdi az osztalékfizetést a Mol

A Mol Nyrt. május 17-én kezdi meg a 2016-os üzleti év után járó osztalék kifizetését, az egy részvényre jutó bruttó osztalék 625 forint - tette közzé a társaság kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
K. Kiss Gergely, 2017. április 25. kedd, 18:55
Fotó: Napi.hu

A közlemény ismerteti: a Mol április 13-án megtartott éves rendes közgyűlése 2016-ra 58,007 milliárd forint osztalék kifizetéséről határozott. A saját részvényekre eső osztalékot az osztalékra jogosult részvényesek között osztják fel - írja az MTI.

A 2016. évi osztalékra jogosító részvényeket utoljára május 8-án lehet vásárolni a BÉT-en, valamint a Varsói Értéktőzsdén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK