Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az euróval szemben a forint kissé gyengült, a dollárral és a svájci frankkal szemben pedig serény erősödést ért el - írja az MTI.

Az eurót a reggel hét órai 360,64 forint után este fél hétkor magasabban, 360,97 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 304,34 forintról 304,12-re csökkent, a svájci franké pedig 333,71-ről 333,29 forintra ment le.

A forint a hónap eleje óta erősödött, az euróval szemben 1,4, a dollárral szemben 3,3, a svájci frankkal szemben pedig 2,8 százalékkal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!