A legnagyobb befektetési bank a JP Morgan maradt, a kereskedésből, fúziókból, felvásárlásokból származó bevétele 12,5 milliárd dollár volt júniusban, amely 5,3 százalékot esett a tavalyi bázishoz képest a Coalition adatai szerint.

A Deutsche Bank arra figyelmeztetett, hogy a csökkenő bevételei miatt újabb költségcsökkentési programot kell indítania, a bank a harmadik helyről esett vissza a hatodikra. 2008 óta az idei év első féléve volt a legkegyetlenebb a befektetési bankokkal, a top-12 bank bevétele 15 százalékot esett a tavalyi bázishoz képest.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!