A múlt heti számítógépes vírustámadás után megugrott a vírusirtó-programokat gyártó Trend Micro ára, a Japan Petroleum Exploration olajcég papírjai azonban veszítettek értékükből, miután elhalasztották egyik érdekeltsége, az állami tulajdonban lévő INPEX olajtársaság tőzsdére lépését. A Nikkei 11 884 ponton zárt, 103,66 ponttal, 0,9 százalékkal magsabban, mint pénteken, ez április 28-a óta a legmagasabb érték, ami annak is köszönhető, hogy a múlt héten 3,5 százalékot mozdult el felfelé az index.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!