Kilőtt a magyar részvénypiac

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX határozott emelkedéssel indította a napot. Délelőtt 11 órára 1,2 százalékos pluszban járt az index, 23 209 pontnál.
Napi.hu, 2016. február 25. csütörtök, 10:58
Fotó: Reuters

A blue chipek a Mol kivételével mind emelkedtek. A szerdán tőzsdezárás után gyorsjelentő Magyar Telekom 3,9 százalékkal rallyzott, részvényei 426 forintot értek.

Az OTP 1,3 százalékos ugrást követően 5915 forintot ért, míg a Richter 1,1 százalékos emelkedést követően 5025 forintnál járt.

A Mol hajszállal ugyan, de az előző napi záróértéke alá csúszott ekkorra, részvényeivel 13 880 forinton kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK