Kilőtt az OTP

A BUX 1, az OTP-részvény 3 százalék körül erősödik a nyitás után, de a Mol is masszívan drágul.
NAPI, 2009. augusztus 6. csütörtök, 09:26
Fotó:

A Budapesti Értéktőzsde indexe a pozitív tartományban nyitott és az első félóra vége felé valamivel 1 százalék alatti emelkedésben van.


Az OTP vezeti a blue-chipek drágulását, a bankpapír 4350 forintos árfolyam körül mozog, 3 százalékos erősödés után.

A Mol is 1 százalék fölött drágul, az olajpapírt 13 800 forint körüli jegyzésáron adják-veszik.

A profit-figyelmeztetést kiadó és jelentő MTelekom 1 százaléknál nagyobb mértékben gyengül, és 685 forintos árfolyamon kereskednek vele.

A Richter 0,7 százalékkal 36 250 forintig gyengült, de a 20 300 forinton forgó Egis is ebbe az irányba tart, és 1 százalékot veszített árfolyamából - dacára a Citigroup által 25 400 forintra emelt célárnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK