Kilőtt Budapest

Emelkedéssel kezdte a napot a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. március 13. csütörtök, 09:29
Fotó: Napi.hu

Közel fél órával a kereskedés megnyitása után már 0,8 százalékos plusznak örülhetett a BUX, a jó teljesítményből a Richter 1,4, a Magyar Telekom 1,3, a Mol 0,6, míg az OTP 0,4 százalékkal vette ki a részét.

A forgalmat tekintve az OTP vezet 851 millióval, őt a Richter követi 190 millióval, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Mol fért fel 45 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK