Az elmúlt héten a várt 366 ezer helyett és az egy héttel korábbi 369 ezer után 407 ezren jelentkeztek munkanélküli ellátásért az Egyesült Államokban. A március 22-ei héten az ellátásban részesülők száma 2,937 millió volt, szemben az egy héttel korábbi 2,840 millióval. A váratlan rosszabbodást mutató munkaerőpiaci adatsor megfordította az amerikai deviza erősödését: a tegnap 1,57 körül tetőző euró/dollár kurzus ma 1,5530 alatt is járt, majd 1,56-ra pattant vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!