Tetőzési folyamat látható a piacon, lassú kitárazás, amiben az eladók uralják a piacot - mondta Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. Azt a papírt amiben jobb hangulat van felengedik hiszen ott is tudnak adni, amiben nem - mint tegnap a Telekom - azt mélyebben adják. Pénteken van a részvényhatáridők kifutása, ez kis meglepetést a pozitív irányba okozhat, de a makrók kezdenek olyanok lenni amitől a befektetők egyre óvatosabbak.
Mindenki az emelkedést várja, a longos is és a korán zárt shortos is. Márpedig ha mindenki azt várja akkor nem tud emelkedés kialakulni, akkor inkább esés lesz.
A világbajnokság is rányomja a bélyegét a forgalomra, ami amúgy is csökkenne ebben a szakaszban.
A mai napon kis mínuszt hozhat össze a BUX, egyedül a Molban van lehetőség emelkedésre - vélekedett az üzletkötő. 
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!