A BUX index röviddel a nyitást követően 250 pontos mínuszba került, innen felfelé kezdett el kapaszkodni az index, a kereskedés első órájának végén 130 pont körülire olvadt vesztesége, 17 337 pontra jutott. Az OTP a reggeli 4 százalékos mínuszból 2,8 százalékos veszteségbe tornázta fel magát, a bankpapírral 3390 forinton folyik a kereskedés. A Mol 17 000 forinton stagnál, a Telekom 0,4 százalékkal, 509 forintra erősödött. A Richter 0,4 százalékkal 35 850 forintra drágult, ma az Egis esik, egy százalékkal 17 250 forintra.
Nagyot ugrott az AAA Auto a cégvezér részvényvásárlásának hírére, a használt autó kereskedő cég papírjai 11 százalékkal, 225 forintra drágultak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!