Kis mínuszban zárt a japán tőzsde

Kis csökkenéssel zárt ma a japán értéktőzsde. Az index a nap végén 11936,08 ponton állapodott meg, ami 0,37 százalékos csökkenés a megelőző napi záráshoz képest. A visszaesés elsősorban a Sony és a Mitsubishi gyengélkedésével magyarázható. Hong Kongban ugyancsak süllyedt a mutató, ám kisebb mértékben, a kereskedés valamivel több mint felénél 0,09 százalékos mínuszt produkált a Hang Seng.
Ábrahám Ambrus, 2002. május 28. kedd, 08:27

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK