Utóbbi cég - a Danubius főtulajdonosa - korábban közölte, hogy május 16-án 75,14 százalékra növelte befolyásáta Budapesti Értéktőzsdén kötött üzlettel. Emlékezetes, hogy május 16-án, egy 515 ezer darab részvényből álló Danubius-pakett 11 000 forintos árfolyamon cserélt gazdát a börzén, míg az aznapi záróár 10 155 forint lett. Pénteken a Danubius 3,6 százalékkal 9930 forintra esett a BÉT-en.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!